Diğer Bloğum

11 Kasım 2016 Cuma

En Mutlu Gününüzde Marmaris'de Düğün Fotoğrafçısı

Hayatınızın zaman çizelgesi üzerinde bazen küçük, bazen ise çok büyük adımlar atarak ilerlediniz. Şu an geriye dönüp baktığınızda sizin için tekrar tekrar oynayacak anılarınız var. Şimdi, geriye kalan hayatınızda, zaman çizelgenizi birleştirmek maksadıyla bir eş seçtiniz. Kah gülüp kah ağlayacağınız, takviminizde ayağınıza takılması için atılan her türlü engeli beraber aşacağınız bir eş. Nikah günü attığınız imza öncekilerin hepsinden daha farklı olacak. Çünkü sizin parmaklarınızdan eşiniz için özel olarak çıkacak.

Marmaris’ de denizin kıyısında el ele yürürken denizin sizin mutluluğunuza ayaklarınıza çarpan damlalarıyla eşlik etmek istemesi... Siz bu mutluluğu yaşarken, biz bu anlarınızda sizin için zamanı tek bir karede durduralım. Güneşin sıcaklığı gülümsemelerinize partner oluyor. O muhteşem günün atmosferi, çerçevelerden sızacak ve evinize her daim hâkim olacak. Düğün fotoğrafçınız olarak bu büyük günde sizin için zamanı defalarca durdurmak istiyoruz.

Yüksek Kaliteli Fotoğraflar

Evinizin duvarlarını süslediğiniz o fotoğraflar çekildiği anın canlılığıyla yaşayacak duvarlarınızda. Belki yıllar sonra siz el ele yürürken hayatta, bir bebek dahil olacak hayatınıza. Büyüyecek ve merak edecek. Sizde yıllar sonra hâlâ aynı kalitedeki fotoğraflarınızı çıkartıp, size eşlik eden çocuğunuzla döneceksiniz o yıllara. Bu sefer çocuğunuzda şahit olacak imza anına. Size bu güzel anları yaşatmak için buradayız. Kameralarımız hazır, güneş sizin için tepede. Endişelenmeyin biz sizin için her şeyi planladık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder